Cautare

623 de rezultate pentru "telefonul telespectatorului la protv" (8.85 secunde)
Opt atacuri devastatoare ale lui Antonescu asupra lui Ponta, intr-un singur interviu Presedintele PNL, Crin Antonescu, a lansat o adevarata canonada impotriva partenerului sau de coalitie, Victor Ponta, in interviul acordat in emisiunea "Jocuri de Putere", de la Realitatea Tv.
In timpul unei vizite oficiale in Anglia, Basescu e invitat la un ceai de catre Majestatea sa, Regina. ... - Mi-ati putea raspunde la o intrebare? ... Ii telefona indata lui David Cameron, puse telefonul pe speaker si spune: - Domnule prim-ministru, va rog sa aveti amabilitatea de a-mi raspunde la o intrebare:
Si era singura la parintii sai alegatori. ... Nu-i mai da si tu apa la moara! ... Are dreptate hodorogul, dar nu de aia a iesit udemerila de la guvernare.
Victor Ciutacu este unul dintre cel care a sanctionat aspru gestul in premiera al sefului statului, denumindu-l experimentul de la Cotroceni.
Pe numele de fata Geambec, Sevil Shhaideh s-a nascut la 4 decembrie 1964 la Constanta, intr-o familie de turci. ... Intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei, Muezel Geambac incepe cu profesorul Kemal Karpat, care si-a cumparat familia de la autoritatile comuniste si a dus-o in Turcia.
Senatorul Serban Nicolae, liderul Grupului parlamentar PSD din Senat, a avut un discurs senzational la dezbaterea motiunii de cenzura.
Acesta recunoaste ca, in ciuda verificarilor tehnice efectuate din 6 in 6 luni, cel putin 3 autobuze aflate pe traseu cedeaza zilnic, conditii in care, pina la sosirea autobuzelor de rezerva, cetatenii asteapta in statii minute intregi.
Licitatia prin care ar fi urmat sa fie vindute activele Textilei Ardeleana, programata pentru ieri, a fost aminata dupa ce executorul judecatoresc Ioan Michis a suferit un infarct si nu s-a mai putut prezenta la licitatie.
S., de 22 de ani, din Simleu Silvaniei, student la o facultate din Cluj Napoca, a vandut un telefon mobil prin intermediul unui anunt de mica publicitate, aparut intr-un ziar regional. Cumparatorul a platit telefonul cu suma de 200 euro, in patru bancnote a cate 50 de euro.
Costul convorbirilor telefonice se vor ieftini de la 1 ianuarie 2006 datorita scaderii tarifelor de interconectare ale RomTelecom, decizie luata recent de Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
Apoi, faptul ca strainii vor servicii complete, curatenie si ca lipsa unui contract de inchiriere le da un sentiment de nesiguranta a contribuit mai departe la erodarea acestui tip de afacere, a mai explicat Silvestri.
Utilizarea telefoanelor mobile pe termen indelungat creste riscul aparitiei tumorilor la creier, potrivit unui nou studiu publicat de cercetatorii suedezi.
Romanul adora sa vorbeasca la telefon.
Ministerului Comunicatiilor i-a venit ideea sa avertizeze populatia prin mesaje scrise pe telefonul mobil (SMS) in situatii de urgenta. ... In prezent, proiectul este in studiu la minister.
IGCTI a publicat ieri, spre consultare, pe pagina web a institutiei, caietul de sarcini pentru licentele 3G, iar pana la 12 iulie cei interesati pot transmite observatiile asupra continutului documentului. "La 17 iulie vom publica caietul de sarcini, iar pana la 1 august firmele interesate pot achizitiona documentul.
Inspectorii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor a dispus, in 24 - 31 iulie, o actiune de control la nivel national cu privire la respectarea prevederilor legale in unitatile de cazare turistica.
Pana acum cativa ani secretara avea drept principale atributii cafeaua de dimineata si ziarul sefului, corespondenta, telefonul si, mai presus de toate, ocrotirea sefului de prezenta inoportuna a diversilor solicitanti. ... organizeaza protocolul la sedinte, conferinte, intalniri de afaceri, cursuri de perfectionare;
Pe fondul problemelor mari pe care firmele de detectivi particulari le intampina la angajarea de noi oameni din cauza lipsei de experienta a acestora, o scoala de detectivi particulari ar putea aduce castiguri mari celor care ar avea suficienti bani pentru o astfel de investitie.
Telefonul ar fi produs de cei de la HTC, ceea ce presupune, insa fara a fi o garantie, ca va rula sistemul de operare Windows Mobile.
ELECTRICA Oltenia a prezentat joi noile modalitati de plata a facturilor la energie electrica, valabile de la 1 ianuarie 2007. Abonatii vor avea la dispozitie mijloace diversificate pentru achitarea consumurilor.
google-analytics.com